Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

CLAAS е лидер в продажбите на комбайни у нас през 2015 г.

CLAAS е лидер в продажбите на комбайни у нас през 2015 г.
Ръст в новорегистрираните комбайни у нас за 2015 г. отчита Контролно-техническата инспекция в ликвидация. Докато през 2014 г. са регистрирани 236 нови комбайна, то за 2015 г. те са 337 броя.
 
Най-много са новорегистрираните машини с марка CLAAS – 82 бр., следвани от John Deere – със 78 и New Holland – с 51 новорегистрирани комбайна. 
 
CASE IH заема четвърто място с 38 новорегистрирани машини, а на пето място са комбайните Fendt – с 32 машини. 
 
Област Плевен и София град са лидери по най-много новорегистрирани комбайни – по 39 броя, следвани от Русе с 26 комбайна, Добрич – 25 и Стара Загора – с 22 новорегистрирани комбайна. 

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug