Claas E-Systems предлага решения за по-дигитално селско стопанство

Claas E-Systems предлага решения за по-дигитално селско стопанство
„Информационните и комуникационни технологии за CLAAS са ключови теми за бъдещето. Много се радваме, че след процеса на внимателно подбиране на терен, най-после започна същинската фаза на строеж“, обясни Томас Бьок, отговарящ за Технологията и Системите в Ръководството на концерна.
 
 
Международното селскостопанско предприятие инвестира в новия център двуциферна сума в милиони. Строителните дейности на обекта с големина 50 декара до входа на автомагистралата в Дисен трябва да приключат следващата година. Същинският стопанин на новия център за разработки в бъдеще ще е CLAAS E-Systems. В новото дъщерно предприятие CLAAS концентрира през 2014 своята дейност, свързана с електрониката. Повече от 150-те служители там разработват уреди за управление, елетронни архитектури, терминали, системи с камери, автоматични системи за управление със сателитен сигнал, както и много други решения за едно все по-дигитално селско стопанство. Служителите на CLAAS E-Systems идват от различни дъщерни дружества на CLAAS в Гютерсло, Харзевинкел, Бад Заулгау, Падерборн, както и Дания. 
 
 
Още през 1998 CLAAS придоби една от водещите фирми за селскостопански софтуер и успешно я интегира в групата. От тогава в предприятието в Гютерсло бе създадена под марковото название EASY високопроизводителна палитра от увеличаващи ефективността технологии. CLAAS се доказа като един от водещите доставчици на решения в областта на т.нар. „Precision Farming“ и получава за своите иновации множество награди.
 
Всички продукти на CLAAS може да намерите при официалния представител на марката за България фирма Рапид КБ ООД, тел. 02/400-80-10, www.claas.bg

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!