Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

CLAAS представи нова технология EnterNet при мрежите за балиране

CLAAS представи нова технология EnterNet при мрежите за балиране

снимка: © Рапид КБ

Водещият производител на селскостопанска техника CLAAS предлага нова екстра при мрежите за балиране - EnterNet. Предпоставката за стабилно връзване на кръгли бали се крие в оптималното изтегляне на мрежата.
 
CLAAS EnterNet е залепващ етикет, който събира краят на мрежата в тесен ръкав. По този начин мрежата не трябва вече да се усвоява по цялата си ширина. Това пести време и осигурява равномерно и гладко изтегляне на балиращата мрежа. Новата екстра се предлага ексклузивно за балиращите мрежи на CLAAS и от месец юни 2016 се вгражда от завода във всички мрежи CLAAS ROLLATEX и ROLLATEX PRO.
 
 
Вижте как функционира балирането:

 
Мрежите с новата екстра мрежи CLAAS ROLLATEX и ROLLATEX PRO може да намерите при официалния представител на марката за България:
Рапид КБ ООД
тел. 02/400-80-10
 
 
© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!
Коментари
:) :)
на 30.06.2016 11:06:49
Що за простотия. Дори не си заслужава труда да пишете за това.
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug