Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

CLAAS представи нова технология EnterNet при мрежите за балиране

CLAAS представи нова технология EnterNet при мрежите за балиране

снимка: © Рапид КБ

Водещият производител на селскостопанска техника CLAAS предлага нова екстра при мрежите за балиране - EnterNet. Предпоставката за стабилно връзване на кръгли бали се крие в оптималното изтегляне на мрежата.
 
CLAAS EnterNet е залепващ етикет, който събира краят на мрежата в тесен ръкав. По този начин мрежата не трябва вече да се усвоява по цялата си ширина. Това пести време и осигурява равномерно и гладко изтегляне на балиращата мрежа. Новата екстра се предлага ексклузивно за балиращите мрежи на CLAAS и от месец юни 2016 се вгражда от завода във всички мрежи CLAAS ROLLATEX и ROLLATEX PRO.
 
 
Вижте как функционира балирането:

 
Мрежите с новата екстра мрежи CLAAS ROLLATEX и ROLLATEX PRO може да намерите при официалния представител на марката за България:
Рапид КБ ООД
тел. 02/400-80-10
 
 
© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!
Коментари
:) :)
на 30.06.2016 11:06:49
Що за простотия. Дори не си заслужава труда да пишете за това.
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug