Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Claas прекратиха работа със своя дългогодишен представител за Австрия

Claas прекратиха работа със своя дългогодишен представител за Австрия

Claas Lexion 770

Световния лидер в производството на комбайни Claas прекратиха работа със своя дългогодишен представител за Австрия - компанията Eibl & Wondrak.

 

Досегашния австрийски дилър държаше и значителна част от пазара на селскостопанска техника и резервни части Claas за Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина и други съседни държави.

 

Български компании в търговията със земеделска техника също са купували нови и употребявани комбайни Claas от въпросната фирма.

 

Дженс Скифтър, Регионален мениджър на Claas, заяви пред Трактор.БГ, че с дългогодишния дилър не са намерили общи цели в очакванията си за развитието на бизнеса и като цяло Claas съжаляват, че австрийската компания е довела преговорите до степен, в която да бъдат прекратени настоящите взаимотношения с нея.

 

Промените ще влязат в сила от 1-и Октомври 2011 г. Това на пракитка показва, че вечни дилъри - няма, категоричен бе Скифтър.

 

От Claas са категорични, че ще акцентират върху повишаването на качеството на предлаганите търговски и сервизни услуги и, че ще сформират мрежа от ексклузивни дилъри на селскостопанска техника, резервни части и сервиз с марката Claas.

 

Очаква се до края на месеца Claas официално да обявят имената и контактните данни на новите дилъри. Същевременно на страницата на австрийската компания, която е дилър на Claas от 70 години, е публикувано пресс-съобщение, в което се споменава за дългогодишната съвместна работа с Claas и се уверяват клиентите, че и занапред ще бъдат обслужвани както до момента.

 

 

© 2011 Трактор.БГ

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug