Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Claas придоби китайския производител на агротехника Jinyee

  • 04.02.2014 12:40
  • 2092
  • 0
Claas придоби китайския производител на агротехника Jinyee

 

Германския концерн Claas Gmbh придоби китайския производител на агротехника Jinyee (Shandong Jinyee Machinery Manufacture Co. Ltd.) . Първоначално договорът беше подписан още на 16-и Юли миналата година, но двете компании изчакваха оторизацията му от местните власти, както и типични за Китай административни процедури.

 

Изпълнителният директор на Claas, Хенри Пул, заяви че важността на китайската индустрия в сферата на селското стопанство ще нараства с изключителни темпове в следващите 5 години. Според него позиционирането на Claas в най-големият азиатски пазар на агротехника ще доведе до подем на компанията, който ще се отрази и на цялостната и дейност.

 

Claas Jinyee - picture

 

Jinyee произвежда различни модели комбайни, главно за прибиране на реколта от царевица и пшеница, в два от своите основни завода в Gaomi и Daqing. Всеки един от заводите се намира в сърцето на два основни селскостопански райони на страната, един в централната част на Китай, а другият в северо-източната част на Китай. Седалището на инженеринговата компания, която е основана през 1958 г. е в град Gaomi, който се намира между Пекин и Шанхай в провинция Шандонг.

 

Jinyee има оборот от около € 90 милиона за 2013 г., като в заводите на фирмата работят общо 1100 служители.

 

Claas Jinyee

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug