Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Claas произведоха 11 111 комбайн със система Hybrid

Claas произведоха 11 111 комбайн със система Hybrid

Комбайните на Claas оборудвани със системата Hybrid са много популярни в Европа, с това че осигуряват максимално качество на жътвата. Преди дни в Германия бе произведен 11 111 - ят комбайн с внедрена такава система. Новият Claas Lexion 600, оборудван с Claas Hybrid и 10,5 метра хедер за жътва е закупен от фермер, обработващ 34 000 дка. земя близо до Лайпциг.

Системата Claas Hybrid беше представена миналата година на изложението АГРА в Пловдив. Тя представлява съчетание между системата за ускорено пречистване - APS / 3 барабана/ , система за допълнително овършаване на роторите и конвенционалната наклонена камера.

Заради чувствителното оскъпяване на цената с такава система, в България почти няма комбайни Клаас с "Hybrid". По данни на Трактор.БГ , у нас има само 4 комбайна Claas Lexion 600 със системата Hybrid.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug