Дейвид Майер, Titan Machinery Inc.: Тайтън Машинъри България работи отлично! (ВИДЕО)

Дейвид Майер, Titan Machinery Inc.: Тайтън Машинъри България работи отлично! (ВИДЕО)

Изпълнителният директор на Titan Machinery Inc. г-н Дейвид Майер посети страната ни, за да се запознае на място с работата на Тайтън Машинъри България АД и развитието на бранда Case IH на българския пазар.

Пред Трактор.БГ г-н Майер беше категоричен, че компанията няма да налага американски модел на българския пазар, а ще заложи само на приложимите практики:

Тимът ни в България се справя чудесно за променящите се изисквания на пазара. Ние не сме тук, за да променим модела, а да подкрепяме екипа в България. Като всяка компания имаме доста нови идеи, всеки път да добавяме нови практики, да обръщаме повече внимание на клиентите.“

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:




От началото на 2014 година начело на Тайтън Машинъри България като заместник  изпълнителен директор застана Григор Статев, който е работил като мениджър в престижни европейски компании.

„Това, което мога да допринеса за управлението на Тайтън Машинъри България, е да обхвана бизнеса в страната и да създам и мотивирам един тим, който да работи в помощ на нашите клиенти – земеделците“, посочи Григор Статев.

Освен на новата земеделска техника Case IH, и през 2014 г. от Тайтън Машинъри ще заложат сериозно и на машините – втора употреба. Всяка една от машините е сервизирана и в отлично състояние.

Партньорите от Titan Machinery Inc. оценяват високо сътрудничеството си с Българската комания: Тайтън Машинъри България имат отлично обучени специалисти по отношение на всички машини и тяхното сервизиране. Ние навлязохме на пазра, имаме успехи с много от нашите продукти, но най-важното е, че достигнахме до хората и привлякохме нови клиенти. Ето защо съм доволен“, коментира Дейвид Майер.

И през 2014 г. от Тайтън Машинъри България ще предлагат гъвкави решения за клиентите си чрез лизингови и банкови институции, за да ги улеснят максимално при закупуването на земеделски машини, дори през тази година да не стартират европейските програми за финансиране на агротехника.

Тайтън Машинъри България АД е българо - американско дружество с водещ пазарен дял у нас в продажбата на земеделска техника и строителна техника – Case IH, Case Constructions, Kverneland, Vaderstad, Merlo, Tecnoma и др. Мажоритарен собственик на компанията е Titan Machinery Inc., най - големият дилър на CNH в световен мащаб.



© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!