Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Демонстрация на техника Claas и Аmazone организира Универсал НВГ на 18 юни

Демонстрация на техника Claas и Аmazone организира Универсал НВГ на 18 юни

снимка: www.tractor.bg

Фирма Универсал НВГ ще демонстрира селскостопанска техника Claas за жътвена кампания 2010. Презентацията ще се проведе на 18 юни 2010 (петък) от 9.30 часа в базата на фирмата в град Долна Оряховвица.

Ще се демонстрира жътва на рапица с комбайни Claas Lexion 580, Claas Lexion 600 и Claas Tucano 540.

Новост от Claas, която Универсал НВГ ще представи за първи път в България, е системата за картиране и обощаване на резултатите от жътвата с комбайн Claas Lexion с цел бъдещото използване на информацията – Cebis mobile. Това е технология за автоматично регулиране нормата на торене спрямо резултатите от картирането на добовите от предходни години.

Другата новост, която за пръв път се представя в България, е Claas Telmatics – система за проследяване и контрол на работния процес за максимално използване на параметрите на машината.

Освен жътвата с комбайни, ще бъде предтсвена и работата на трактори Claas, оборудвани с прикчаен почвообработващ инвентар Аmazone:

Claas Xerion 3300 с продълбочител  Amazone Centaur с р.ш.5 м,
Claas Axion 850, оборудван с автопилот на немската фирма Reichhardt  и дискова брана Amazone Catros.
Claas Arion 640 пръскачка Amazone Pull X, 24 м р.ш,
Claas Arion 610 с торачка Amazone ZA-M, 24 м, също оборудвани с автопилот Reichhardt  

По време на демонстрацията ще има специални промоционлни цени на немските ремаркета Conow, на навигационните системи Muller Electronics, както и на автопилот системата на Reichhardt.

По време на демонстрацията ще бъдат представени и продукти в областта на прецизното земеделие на американската фирма Spectrum, както и най-малкия комбайн в света Mini Batt на френската фирма Gode. Миникомбайнът ще вземе проба на полето преди да влязат комбайните за жътва, за да се провери дали зърното е достатъчно узряло.

Гости на демонстрацияата ще бъдат фирмите: Bayer, Syngenta, Pioneer, Agrochemical, Euralis, Екофол.

Организаторите от Универсал НВГ ви очакват в петък в базата на фирмата в гр. Долна Оряховица.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug