Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Демонстрация на трактори Valtra и техника Pottinger

Демонстрация на трактори Valtra и техника Pottinger

снимки: www.tractor.bg

Булагромашини АД и Агритрак АД организираха съвместна полева демонстрация на техниката предлагана от двете фирми. В землището на село Джинот, Ямболско фермерите се запознаха с качествата на тракторите Valtra  и прикачната техника на австрийския производител Poettinger.

Последователно фермерите наблюдаваха няколко агротехнически операции – дълбока оран с обръщателен плуг Pottinger Servo Plus, който е уникален с хидравличното регулиране на работната си ширина и работната дълбочина. След демонстрираната оран, фермерите споделиха, че са приятно изненадани от скоростта на трактора с която се извършва оранта и дълбочината на направената бразда – над 35 см.

След направената дълбока оран, бе демонстрирана механичната навесна редосеялка Pottinger VITASEM в комбинация с активна брана LION от Poеttinger. Бе показана и директна сеитба, без да е направена оран на почвата. И двата вида сеитба дадоха много добри резултати и показаха основният принцип на сеене при сеялките Poеttinger – сеене по едно зърно.

На вниманието на фермерите бяха представени още пръскачката Ranger 2200 на австрийската компания Hardi и навесната тороразпрасквачка с капацитет 800 литра от Bredal.

Демонстрацията завърши с обяд в уютен ресторант, където фермерите обмениха полезна информация помежду си относно сеитбената кампания, изкупните цени на тазгодишната реколта и новите машини, които възнамеряват да закупят с проекти по Програмата за развитие на селските райони. Домакините от Булагромашини и Агритрак отговаряха на всички зададени въпроси, възникнали по време на демонстрацията и се грижеха за доброто настроение и удобство на гостите, с перфектна организация на цялото събитие.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug