Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Десислава Танева: ДФ „Земеделие” е забавил проекти по ПРСР

Десислава Танева: ДФ „Земеделие” е забавил проекти по ПРСР

Държавен фонд "Земеделие" е забавил проекти, подадени в периода от януари до май, с които е кандидатствано за финансова помощ от Европейския съюз.

Информацията, която в последните дни се появи в пресата, бе потвърдена от Десислава Танева, народен представител от ГЕРБ, пред БНР.

Аз не мога да кажа защо проекти, които са подавани в това време, все още няма резолюции по тях или не са одобрени, или отхвърлени, дали това е причината. Аз просто мога да потвърдя, че наистина това е факт. Това се случва, сроковете по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) не се спазват, каза Танева.

Групата на ГЕРБ в Парламента ще направи всичко възможно земеделските проекти по Програма "Развитие на селските райони" да бъдат приети в срок, обеща Танева.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug