Deutz Fahr навлиза във високия мощностен диапазон трактори с нова Серия 9

Deutz Fahr навлиза във високия мощностен диапазон трактори с нова Серия 9

Компанията Deutz Fahr навлиза при високия мощностен диапазон трактори със своята нова Серия 9, която ще включва модели от 270 до 340 к.с., както и непрекъснато променливи TTV  трансмисии, съобщават от компанията.

Новите модели гарантират отлично представяне и производителност при работа с тежки плугове и продълбочители, както и при работа с култиватори и сеялки. Тяхната надеждност и икономичност са безспорни, но това не изключва тяхната гъвкавост и маневреност на полето.

Новите модели се задвижват от DEUTZ TCD 7.8-литрови двойни турбо двигатели с шест цилиндъра – всеки с по 4 клапана и отговарят на нормите за вредни емисии Tier 4. Имат турбокомпресор и междинен охладител (Intercooler) и използват система за интегриран електронен контрол на впръскване на горивото DCR (DEUTZ Common Rail). Отработените газове преминават през селективна каталитична редукция (SCR).

Голямата вместимост на горивния резервоар ( 600 л. и 55 л. AdBlue) осигурява дни на непрекъсната работа в полето, а новата охлаждаща система гарантира максимална ефективност и нисък разход на гориво.

Тракторите са оборудвани с автоматична VARIO-трансмисия ZF Terramatic TMT 32, която постига нови нива на икономия на горивото, както при работа на полето, така и при транспорт на пътя. Максималната скорост от  60 км/ч се постига при 1780 об/мин ;  50 км/ч – при 1480 об/мин ; 40 км/час – при 1350 об/мин .

Новите модели Deutz Fahr 9-та серия са снабдени със със спирачна уредба PowerBrake, при която е достатъчно минимално усилие за безопасно спиране на трактора. Спирачната система разполага и с електронна ръчна спирачка, задвижвана от оператора на машината.

Хидравличната система на тракторите е с дебит 210 л/мин и работи при налягане от 200 бара. Резервоарът за маслото, който е независим от резервоара на маслото за трансмисията,  е с вместимост 90 л.

Кабината MAXI-VISION на новите модели трактори Deutz Fahr осигурява комфорт и тишина при работа, както и много добра видимост във всички посоки. Като опция се предлага монтиране на 12-инчов тъч скрийн монитор (i-Monitor 2.0), Agrosky GPS навигационна система и система за управление ComforTip.

Повече информация за тракторите Deutz Fahr можете да получите от фирма Ири Трейд АД - официален представител на бранда за България:

1404- София, ж.к. "Манастирски Ливади- Б", бл. 65- Евроцентър, ет.4
0887/ 007 576
[email protected]


© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Tрактор.БГ е задължително!