Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Deutz Fahr строи нов производствен център в Бавария

Deutz Fahr строи нов производствен център в Бавария

Deutz Fahr

Deutz-Fahr започна да строи нов производствен център в Бавария, Германия, съобщи Tractor.eu. Той ще бъде изграден на обща площ от 340 000 кв. м. Новата производствена база ще бъде с 138 000 квадратни метра закрита площ. Плановете са в новия център да се произвеждат 8000 трактора годишно.
 
Общата инвестиция възлиза на 75 милиона евро, като целта е да се създадат специфични условия за тестване на новите машини, обучения на дистрибуторите и клиентите на Deutz Fahr. В рамките на комплекса ще бъде изграден и музей на Deutz Fahr.
 
„Строителството на новата индустриална зона на Deutz Fahr е решаващ етап в развитието на марката. Това, заедно с пускането на най-новите трактори в мощностния диапазон 440 к.с., са двете събития, които ще са ключови в историята на Same Deutz-Fahr”, каза Lodovico Bussolati, CEO Same Deutz-Fahr.
 
Очаква се новият производствен център на Deutz Fahr в Бавария да е готов през 2016 година. 
 
 
 
© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!
 
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug