Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

ДФЗ търси складове за съхранение на интервенционни продукти

ДФЗ търси складове за съхранение на интервенционни продукти

снимка: www.fermer.bg

ДФ „Земеделие” – Разплащателна агенция отново обявява конкурс за одобряване на складове за съхранение на интервенционни продукти - обикновена пшеница, ечемик и сорго. Заявления за участие могат да подават фирми, които притежават валидна лицензия за публичен склад, издадена от министъра на земеделието и храните или удостоверение за регистрация на зърнохранилище, издадено от НСЗФ за минимален складов капацитет от 6 000 тона.

В периода 01.09-30.09.2009 г. от сектор „Полски култури”, отдел „Селскостопански пазарни механизми” беше проведен конкурс за одобряване на складове за съхранение обикновена пшеница, ечемик и сорго. В него, обаче, участваха само 10 кандидати с 12 склада с общ капацитет 86 348 тона, които не покриват територията на цялата страна. Междувременно в ДФ „Земеделие” постъпват оферти за изкупуване на ечемик в райони, в които фондът няма интервенционни складове. Именно това налага обявата за одобрение на интервенционни складове да бъде отворена отново.
 
Заявления по образец могат да се подават в Централно Управление на Разплащателната агенция (сектор „Полски култури”) на адрес: София, кв. Павлово, ул. „Гусла” № 3.
 
Подробна информация за условията за кандидатстване в конкурса за одобряване на складове за обикновена пшеница, ечемик и сорго може да намерите в download центъра на Фермер.БГ.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug