Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

ДФЗ започна субсидирането на животновъдите

ДФЗ започна субсидирането на животновъдите

Субсидии на Фонд "Земеделие" за изхранване на животни и птици от националния генофонд, контролираната част на популацията и подпомагане издръжката на птиците при икономическа криза, причинена от появата на птичи грип през 2006 г. стартираха вчера- 25-и Април. 

За последната от обявените линии, собствениците на стокови птици трябва да подадат заявления, в които да посочат броя им. Молбите се подават в областната дирекция на фонда в двайсетдневен срок от стартирането на субсидията.
Всички кандидати за средства трябва да фигурират в актуализирани списъци за подпомагане, които са изготвени и заверени от развъдните асоциации или от Изпълнителната агенция по селекция и репродукция. Трябва да имат и одобрение от Дирекция "Животновъдство" към Министерството на земеделието и горите. 

Срокът за договаряне на средствата стартира вчера и ще продължи до 13 октомври. До 25 октомври те трябва да бъдат усвоени.
Общият размер на субсидиите за цялата страна е 7 083 000 лв. За животните от националния генофонд са разпределени над 3.5 млн.лв., а над 2 027 000 лв. са за контролираната част на популацията. Най-малко са средствата за птичия грип - 1 500 000 лв.

Коментари
анонимен
на 06.10.2010 14:46:58
[:thanku:]
анонимен
на 06.10.2010 14:47:46
[partners]
анонимен
на 06.10.2010 14:48:14
[:smoke:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug