Дигитална трансформация и обновена продуктова гама от Argo Tractors

Дигитална трансформация и обновена продуктова гама от Argo Tractors
Обновената продуктова гама и представянето на готовия проект за дигитална трансформация на Argo Tractors, производител на универсални и специализирани трактори McCormick и Landini. Това беше фокусът на няколко дневната среща на компанията с дилърите на продуктите й от цяла Европа, които се проведоха в италианския град Фабрико. Българска група от официалния вносител на марките -  Оптиком, също присъства на срещата.
 
Инвестициите в нов софтуер за управление на работата с клиенти, нови корпоративни и дилърски уебсайтове, платформи за конфигуриране на продуктите и нови дигитални приложения са интегрирани в общ проект ARGO TRACTORS 4.0, допълнен и от нови визуални стандарти за засилване на популярността на марките.
 
Argo Tractors е част от Argo Group, италианска семейна индустриална група, с основна дейност производство на над 550 модела трактори с мощност от 30 до 310 к.с. в 5 завода в Италия. С производствен капацитет над 22 000 трактора с марките LandiniMcCormick и Valpadana, Argo Tractors е сред топ производителите в света с годишен оборот над 500 млн €.
 
В производството се прилага методологията KAIZEN, а 75% от всички компоненти са собствено производство. Българският партньор на компанията е Оптиком, а сътрудничеството датира от 20 години.
 
 
McCormick, с гамата си трактори от топ клас по отношение на технологии, комфорт и безопасност и с всички преимущества на своя американски произход, се позиционира като марка - еталон за продукти с висока производителност и качество, способни да отговорят на най-високите очаквания за ефективност и отлична работа. Новите технологии и надеждност са в сърцето на тракторите McCormick, чиято серия X6 VT-Drive с безстепенна варио трансмисия, заслужено получи наскоро престижната награда от конкурса „Трактор на годината 2018“ в категория „Best Utility" - Най-полезен трактор.
 
Вълнуващата и предизвикателна експедиция XTractor с 4 мощни трактора McCormick, пропътували през април и май 6000 км през екстремен терен и тежки изпитания в Южна Африка също потвърди високото качество, надеждност и сила на машините от технологичния бранд. 
 
Landini е италиански бранд с гордо историческо наследство, който създава и произвежда широка гама високоефективни трактори с отличен прием на пазарите по целия свят. Надеждност, лесна работа, непрекъснато обновяване на технологиите и компетентен сервиз превръщат тракторите Landini в оптимално решение за всякакви универсални приложения и специализирани операции в земеделието.
 
 
Най-новият модел специализиран трактор за професионална работа в лозови и овощни насаждения с широки междуредия Landini REX 4-120 GT, представен с успех на Агритехника 2017 се приема отлично на пазара и е финалист в конкурса Трактор на годината 2019 в раздел „Най-добър специализиран трактор“. Обновени са почти всички серии трактори Landini, които от началото на тази година са на пазара в Европа, включително и в България. Технологичните нововъведения за усъвършенстване на тракторите Landini се допълват от традиционното внимание към човешкия фактор и грижата за клиента като първостепенен приоритет.
 
 
Динамичните тест драйв проверки на тракторите Landini и McCormick в рамките на дилърската конференция се проведоха на пистата за изпитания на терминала за готови трактори и привлякоха интереса към най-новите модели -  от най-мощната серия McCormick Х8 (264 до 310 к.с.), до изцяло обновените модели в средния и по-нисък мощностен диапазон от двата бранда. Участниците тестваха и модела McCormick X7.690 P6-Drive и с одобрение приеха новината, че е финалист в тазгодишния конкурс „Трактор на годината 2019“, чийто победител ще бъде оповестен на изложението EIMA в Болоня през ноември от 25-членното жури, съставено от изявени европейски агрожурналисти. 
 
 
На финала на конференцията българската делегация бе приета от Борда на директорите на Argo Tractors, начело с президента и управляващ директор Валерио Морра, който получи специален плакет от собствениците и ръководството на Оптиком ООД, представител и на двата бранда за България, в чест на успешното 20-годишно партньорство и за високите постижения в производството на трактори Landini и McCormick за българския пазар. И двете страни изразиха задоволство от дългогодишното си лоялно сътрудничество и увереност, че заедно ще работят и за още по-добри резултати в бъдеще.
Добави коментар