Диляна Иванова влезе в управлението на Римекс 1 Холдинг

Диляна Иванова влезе в управлението  на Римекс 1 Холдинг

 

 

Една от водещите компании, вносител на световни марки като CASE IH, Vaderstad, Kverneland, Tecnoma и др. - Римекс 1 Холдинг, вече има още един изпълнителен директор, освен Румен Лазаров.

 

Това е Диляна Иванова, която ще бъде представена официално утре в първия ден от откриването на Добричкия панаир "Селското стопанство и всичко за него".

 

Диляна Иванова е била генерален търговски директор на Кълвача инженеринг АД ( от средата на 2005 г. ), а преди това е ръководила бизнеса на фирмата в Сърбия и Черна гора, Босна и Херцеговина, както и в Хърватска.

 

Завършила е Икономическия университет във Варна и Техническия университет в София.

 

Диляна Иванова - Римекс

 

 

По време на 19-тото издание на Добричкия панаир "Селското стопанство и всичко за него", Римекс 1 Холдинг участва с традиционно голяма изложбена площадка под мотото "RIMEXPO".

 

Ден преди официалното откриване на панаира, Трактор.БГ засне машините, които ще са акцент на щанда на Римекс : Това са новата серия трактори CASE IH Efficient Power. На изложбената площадка фермерите ще могат да видят новите трактори CASE IH PUMA CVX със система AFS, както и флагманът - чудовищно мощния CASE IH Steiger 600 HD, който в Добрич е показан в колесен вариант, но може да се поръча и като гумено-верижен трактор.

 

Акцент на Добричкото изложение от Римекс ще бъдат и стърнищния култиватор Salford CTS, новата сеялка Vaderstad Rapid 400 S Super XL, както и култиватора Vaderstad Carrier 650.

 

От зърнокомбайните Римекс ще покаже новите CASE IH Axial Flow 7088 и Axial Flow 9120.

 

© 2011 tractor.bg