Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Дискът CrossCutter на Väderstad бе избран за Машина на годината 2018

Дискът CrossCutter на Väderstad бе избран за Машина на годината 2018

Новият и уникален диск Väderstad CrossCutter получи почетната награда „Машина на годината 2018“. Наградата беше връчена по време на изложението „Агритехника" в Хановер. Дискът CrossCutter е награден като „Машина на годината“ в категория „Почвообработка“.

 

Наградата „Машина на годината 2018“ беше връчена от жури, съставено от европейски журналисти – представители на различните земеделски медии в агросектора, включително и Трактор.БГ. По време на официалната церемония наградата беше приета от Кристер Старк – председател на управителния съвет.

 

 

„Във Väderstad сме много горди и се радваме, че CrossCutter Disc е награден като „Машина на годината 2018“. Оборудван с диск CrossCutter, дисковият култиватор Carrier осигурява много интензивна ултра плитка обработка, даваща големи агрономични ползи", казва Кристер Старк.
 
Ултра плитка обработка
Уникалният диск CrossCutter е предназначен за интензивна плитка обработка на работната дълбочина 2-3 см. Благодарение на формата на диска и висококачествената шведска стомана, CrossCutter осигурява пълно нарязване и интензивно смесване при плитка работна дълбочина.
 
 
Дискът CrossCutter се представя изключително в стърнища след маслодайна рапица и покривни култури, като същевременно осигурява чудесни предимства в пшенични стърнища, както и върху обработена почва – казва Матиас Хонверт, директор „Маркетинг и Продажби“ във Väderstad, и допълва:
 
„Дискът CrossCutter работи много интензивно с много ниски изисквания за мощност, в плитка работна дълбочина и със скорост до 20 км/ч.
 
 
Дискът CrossCutter на Väderstad бе награден за победител в категория Почвообработка на официална церемония на „Машина на годината 2018“ на 14 ноември.
news|readBySlug