DJI Agras T50: Прецизност и иновация във въздушното пръскане

Пръскайте с впечатляващите до 210 декара/час за полски култури и 48 декара/час за овощни градини

DJI Agras T50: Прецизност и иновация във въздушното пръскане

ТЕМПЕКС представя новият модел на водещата марка DJI Agras T50, който обещава революция в земеделската индустрия. С иновативен дизайн и подобрена функционалност, този нов модел предлага редица предимства, които ще улеснят работата на фермерите.
 


 

Новият DJI Agras T50 разполага със специално проектирани двойни коаксиални мотори, които позволяват по-голяма вместимост на товара до 40 литра течност. Това представлява увеличение от 30% в ефикасността и подобрена въздушна пенетрация, което е особено важно за високи култури и овощни градини.
 

Освен това, с иновативната центрифугираща система, фермерите могат да регулират размера на капките от 50 до 500 микрометра, в зависимост от нуждите на почвата и спецификите на културите, които отглеждат. 
 

И още - при добавяне на опционален комплект от 2 допълнителни дюзи, дебитът на пръскане с течности може да се увеличи от 16 на 24 литра в минута, достигайки впечатляващите 210 декара/час за полски култури и 48 декара/час за овощни градини.
 

С тези иновативни функции DJI Agras T50 се превръща в незаменим помощник за модерните земеделски производители, които търсят най-ефективните решения за пръскане на техните култури.
 

За повече информация:
TEMPEX Ltd.
4000 Plovdiv, Bulgaria
52 'Kuklensko Shose' Blvd
tel.: +359 32 390 100
fax.: +359 32 390 101
http://www.tempex.bg