Дни на иновациите в земеделието с Булагро

Обработките, които фермерите ще могат да видят на живо, са пръскане, продълбочаване, оран, дисковане, сеитба, балиране и фолиране на рулонни бали

Дни на иновациите в земеделието с Булагро

В разгара на лятото сме подготвили за земеделските производители от цяла България много новости и атрактивни предложения, които ще представим по време на грандиозното ни лятно турне под мотото "Дни на Иновациите в Земеделието с Булагро".

 

То ще обхване шест региона във всички краища на страната и ще включи събития в четирите ни търговско-сервизни центъра в Стара Загора, Добрич, Полски Тръмбеш и Монтана, както и две полеви демонстрации на селскостопанска техника от някои от най-добрите европейски производители - Pöttinger, Hardi, Einböck, Badalini, Mascar.

 

Обработките, които фермерите ще могат да видят на живо, са пръскане, продълбочаване, оран, дисковане, сеитба, балиране и фолиране на рулонни бали. 

 

 

Ще ви покажем най-новите модели прикачен инвентар от Pöttinger - мулчиращата сеялка от последната серия Terrasem V, дисковата брана Terradisc, оборудвана с ножов валяк, както и новите плугове Servo 4000 и Servo T6000. 

 

Ще ви демонстрираме с какво се отличават нашите машини и кои техни предимства са най-предпочитани от родните земеделски производители.

 

По време на събитията ще ви представим и специалната селекция от продукти и технологии на Булагро АД за есенната кампания - семена житни култури и рапица, обеззаразители, бистимулатори и комбинирани торове за предсеитбено приложение.

 

Ще обменим опит и впечатления.

 

И разбира се - ще се почерпим за успешен старт на новата кампания!

 

Всички събития започват в 10:00 часа, а датите и локациите са следните са следните:

 

• 20.07.2023 г. – Булагро Център, град Стара Загора

• 26.07.2023 г. – Булагро Център, град Полски Тръмбеш

• 27.07.2023 г. – Булагро Център, град Добрич

• 28.07.2023 г. – село Неофит Рилски, общ. Варна

• 01.08.2023 г. – село Равно Поле, общ. Елин Пелин

• 02.08.2023 г. – Булагро Център, град Монтана

 

Заповядайте! Очакваме ви!

 

За повече информация се обърнете към Вашия регионален представител на Булагро, или позвънете на телефон 0888 00 40 60.