Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Дни преди жътвата Римекс достави за клиентите си комбайни Case IH Axial-Flow

Дни преди жътвата Римекс достави за клиентите си комбайни Case IH Axial-Flow

Фирма Римекс 1 – Холдинг, официален вносител на световно известната марка за селскостопанска техника Case IH, достави зърнокомбайни с марка Case IH  за своите клиенти дни преди старта на жътвената кампания. Доставените зърнокомбайни  са от новите серии Axial-Flow 20 и 88.

Всяка серия е представена от 3 модела - Axial-Flow 88 от моделите 5088, 6088, 7088 с ном. мощност от 279 к.с. до 345 к.с. и максимална от 294 к.с. до 366 к.с. Серия Axial-Flow 20 е представена от моделите 7120, 8120, 120 с ном. мощност от 365 к.с. до 490 к.с. и максимална от 422 к.с. до 530 к.с.

 

Благодарение на конструкцията си единичен ротор с малка тръба ST (Small Tube), Axial Flow осигуряват зърно с най-високо качество. Загубите са сведени до минимум, за да се получи най-високата цена за зърното и висококачествената слама.

Комбайните Case IH Axial-Flow 20 и 88 са оборудвани с  технологията Power boost (Свръх мощност) за върхова производителност при жътва. Те разполагат с набор от модерно оборудване и функции, помагащи  за  извличане на максимално ефективен добив. Комбайните от тези сетии се характеризират със способността си за работа при различни култури: пшеница, ръж, царевица, ориз, маслодайна рапица или бобови.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug