Добрата новина за фермерите– ZETOR CRYSTAL HD

Добрата новина за фермерите– ZETOR CRYSTAL HD
Добрата новина този сезон за фермерите в България е, че на помощ им идва един трактор, който може да работи неуморно при всякакви условия. Това е ЗЕТОР КРИСТАЛ (ZETOR CRYSTAL HD). Най-мощната машина от чешкия бранд. 
Той е нов, 6-цилиндров трактор, чиято максимална мощност е 171 конски сили
Премиерата на машината е на провеждащото се в момента селскостопанско изложение „Země živitelka“ в град Чешке Будейовице. 
 
„КРИСТАЛ се завръща в годината на своята 50-годишнина. Когато се срещаме с нашите клиенти, те често ни споделят, че биха искали ЗЕТОР да разшири гамата си с по-мощни трактори. Затова, новият КРИСТАЛ връща ЗЕТОР обратно в сегмента до 170 кс. Иска ми се новото поколение трактори да намерят своя път към клиентите и да имат успеха на предшественика си“, сподели управителят на ZETOR TRACTORS a.s Мариан Липовски. 
 
Иновации
Сравнявайки го с последната модификация от 2015 година, новият трактор въвежда някои иновации. КРИСТАЛ  е оборудван с добре познатия 6-цилиндров DEUTZ двигател с обем от 6.1 литра и максимална мощност 171 конски сили. 
 
Двигателят покрива стандарта STAGE IV. Оборудван е с трансмисията на ЗЕТОР ЕКО 40, която вече се използва в семейството на ФОРТЕРА. При максимална скорост от 40 км / ч, той работи икономично на 1750 оборота. 
 
 
Сред другите иновации при КРИСТАЛ, са мултифункционален контролен панел с електронно управление на хидравличните изводи, ново табло, удобна въртяща се седалка и други подобрения, увеличаващи ергономичността на кабината. 
 
Заедно с това е оборудван с активен преден мост. Тракторът също така е снабден с редица подобряващи сигурността опции – спирачки /хидравличен контрол на спирачките на предния мост и пневматичен контрол на задните спирачки/, панорамни огледала за задно виждане в кабината, сензор вграден в седалката на водача за изключване на ВОМа, ако той напусне трактора и други.
За нетърпеливите български земеделци можем да кажем, че те ще могат да го имат в своите стопанства още през този месец. 
 
Това може да стане чрез контакт с единственя оторизиран дилър за тракторите Zetor в България – фирма Стойчеви
 
За повече информация, можете да се обърнете на телефон 0887 244 288, като и на сайта на фирмата - www.stoychevi.com
Добави коментар