Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Добри прогнози за японските тракторни заводи - Kubota, Iseki, и Yanmar до края на 2010

Добри прогнози за японските тракторни заводи - Kubota, Iseki, и Yanmar до края на 2010

снимка : нов модел японски трактор Янмар ( Yanmar )

След продължилата близо 24 месеца рецесия и в японската икономика, която засега сериозно производството на трактори в страната, експерти посочват предстоящ положителен възход и съвземане след кризата за водещите производители - Kubota, Iseki и Yanmar.

 

За първи път от близо 2 години, през последната седмица рекордно скъпата досега японската йена запонча бавно да пада. Този факт, както и докладите на японското правителство за състоянието на икономиката, започнаха да възвръщат доверието на инвеститорите. Прогнозите на анализторите посочват, че акциите на Kubota Corp. ( NYSE: KUB ) и Iseki & Co ( TSE: jp:6310) ще отбележат покачване межди 7 и 12% за следващото шестмесечие, тъй като прогнозите за производство и търсене на японски на трактори в световен мащаб са много добри.

 

През последните 2 години, Kubota утвърди своите лидерски позиции в производството на трактори в Япония, след като разшири своята гама предлагани трактори, като започна серийно производство на трактори с мощност 97.7, 107.5, 125 и 135 к.с. Новата "М" серия на Кубота е с електронно-управляеми дизелови common-rail двигатели и 16/16 Inteli - shift трансмисии.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug