Джи Трак пусна за вас онлайн магазин с над 7000 резервни части

Направете си профил и се възползвайте от много ексклувизни промоционални оферти

Джи Трак пусна за вас онлайн магазин с над 7000 резервни части

 

Джи Трак ООД - официален представител на редица водещи марки, сред които Беларус и италианската компания за прецизно земеделие ARAG, стартира нов онлайн магазин. В него може да откриете голямо разнообразие от над 7 000 резервни части за множество видове селскостопанска техника и инвентар.

 

В сайта може да откриете резервни части за ЮМЗ, МТЗ, култиватори, косачки, дискови брани, сламопреси, пръскачки, сеялки, плугове, торачки, сеносъбирачи, както и всякакъв вид резервни части за водещите марки Claas и Kubota.

 

Посетете още сега онлайн магазина на Джи Трак, регистрирайте се и ще получите много интересни и актуални оферти, както и множество ексклузивни промоционални предложения.

 

Наличието на профил в сайта Ви дава и възможност да проследите доставката на поръчаните от Вас резервни части. Доставката на всички компоненти се извършва в рамките на от 24 до 72 часа, в зависимост от населеното място. Възможностите са няколко - доставка до удобен адрес или до офис на куриерска фирма Спиди.

 

Agrishop.bg - резервни части на една ръка разстояние.

 

За компанията
Джи Трак е българска компания, създадена през 2009 година от млад екип с една по-различна визия за развитие. Мисията на компанията е да свързва професионалистите в селското стопанство с професионалните технологии и техника, създадени специално за тях от световните лидери в този сектор.

 

Контакти
www.agrishop.bg