Едрите земеделци залагат на агротехника от Римекс, за по-ефективни резултати

Едрите земеделци залагат на агротехника от Римекс, за по-ефективни резултати


"Машините са един от най-важните елементи за доброто представяне и ползвотвораната и удобна работа на земеделските производители", коментира фермерът Недко Малчев, който е управител на фирмата "БГ Агро". Повече от 8 години арендаторът развива едро земеделие в землищата на 25 селища във Варненска, Силистренска, Разградска и Шуменска област. Съсредоточил се е в отглеждането на висококачествени зърнени и маслодайни култури (пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед и рапица). "В цялото това многообразие машините на „Римекс“ се вписват по най-добрия начин", твърди той.



От 7 години Недко Малчев използва машините на фирма „Римекс 1 холдинг“ ЕАД. Закупил е пръскачки, сеялки, трактори, комбайни, както и от всички машини и инвентар, които „Римекс“ предлага на българския пазар. Подчертава, че има пълно доверие на тази компания. Доволен е не само от селскостопанските машини, които закупува и които безспорно са най-модерните в земеделието. "За мен като клиент е много важен и фактът, че „Римекс“ разполага с отлични специалисти, които винаги ни дават пълна информация и професионални съвети, когато и да  се обадим", каза още Малчев.



Споделя, че всички машини, които участваха в демонстрацията на „Римекс“ наскоро, познава като пръстите си. Предпочита големи машини както като габарити, така и по мощност, заради многобройните площи.



"В нашата страна отскоро правят демонстрации на селскостопанска техника. Аз лично държа да присъствам на тези демонстрации, защото предпочитам да купя машина, която съм видял как работи на полето. В началото избирахме селскостопански машини само по каталог и се случваше да правим и не дотам добър избор. Днес уверено мога да кажа, че бъдещето е свързано с възможността клиентът да може да види и да изпробва на място селскостопанската техника", категоричен е земеделският стопанин.