Едрият бизнес връчи престижна награда на „Агрион“    

Едрият бизнес връчи престижна награда на „Агрион“    

Земеделската компания „Агрион“ грабна големия приз в категорията „Растеж“ на годишните награди „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България по време на пролетния бал на работодателската организация.  

Наградата за постигнатите резултати бе връчена на изпълнителния директор на земеделското дружество Анатоли Георгиев от Мариана Николова, вицепремиер по икономическата и демографската политика. На церемонията присъстваха министър-председателят Бойко Борисов, министри, депутати, кметове и над 400 представители на бизнеса в България.


„През последните години „Агрион“ се превърна в лидер в сферата на управление на земеделска собственост и единствената компания, която предлага пълното портфолио от услуги, свързани със управлението на земеделски активи“, каза изпълнителният директор на земеделското дружество Анатоли Георгиев. 


Той отчете впечатляващия ръст, който компанията постигна по всички ключови показатели.
Анатоли Георгиев: „Това превърна „Агрион“ в най-разпознаваемият  земеделски бранд в България“. 
По думите му компанията ще продължи усилията си в посока окрупняване на земеделската земя, подобряване на статута й и повишаване на нейната добавена стойност. 


За 5 години, откакто е на българския пазар, „Агрион“ се наложи категорично като разпознаваемата и предпочитана земеделска компания в България. Дружеството въведе най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи. „Агрион“ предложи уникален бизнес модел, което го превърна в предпочитаният партньор на земеделските производители.


„Агрион“ е първата българска компания, която изгради професионална верига от офиси на ключови точки в страната и въведе нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на повечето посредници в бранша. 


Дружеството се ползва с най-голямо доверие и се посочва от фермерите като предпочитан партньор при сделка.