Ексклузивен тест драйв тур с пръскачка Kverneland iXdrive S6 стартира от България

Ексклузивен тест драйв тур с пръскачка Kverneland iXdrive S6 стартира от България

Традиционните за летния сезон демонстрации в България и в Европа стартираха в своята пълна сила и все по-често чуваме за тях.

 

Впечатление обаче прави европейската обиколка на самоходната пръскачка Kverneland iXdrive S6, която стартира именно от нашата страна. 
Екипът ни се убеди, че това не е поредната полева демонстрация, а тест драйв обиколка, в която лимитиран брой фермери ще могат да изпробват сами и до краен предел възможностите на новия модел пръскачка. 

 

Пръскачката е съвсем нова като концепция - разработена е и пусната на пазара през 2020 година, съчетавайки в себе си традиционните силни черти на Kverneland с изключително прецизна и екосъобразна система за пръскане, която отговаря изцяло на високите екостандарти в Нидерландия.

 

 

Моделът iXdrive S6, който ще бъде показан, е с вместимост на резервоара 6150 литра и дължина на щангите 36 метра. Оборудван е с най-модерните системи за управление на разтвора в пръскащите линии и управлява всяка една дюза индивидуално.

 

Демо обиколката се организира от Kverneland в сътрудничество с техния официален представител за България - НИК.
Локациите, на които може да бъде видяна и тествана машината са няколко, като всички събития ще се случат в периода 27-30 Юли – две локации в Южна България и една в Северна България, след което машината продължава към Западна Европа. 

 

 

Събитието се очертава да бъде едно от най-интересните за това лято именно заради формата, в който се организира, а от НИК дават заявка за интересни изненади към своите партньори, които посетят локациите в Южна България. 

 

Събитието се организира екслузивно за партньори и клиенти на НИК, а техният брой е лимитиран, за да може да се осигури възможността на всеки един присъстващ да тества лично машината.

 

Своята персонална покана може да потърсите от търговските представители. 

 

Очаквайте снимки и репортаж на нашия екип от самите демонстрационната обиколка!