Елтрак България ще представи CAT Lift Trucks в рамките на изложението Транспорт и Логистика

Елтрак България ще представи CAT Lift Trucks в рамките на изложението Транспорт и Логистика

Елтрак България ще представи CAT Lift Trucks в рамките на изложението Транспорт и Логистика, което ще се проведе в Интер Експо Център в София от 28-и Февруари до 2-и Март.

 

Търговските специалисти на Елтрак България ще запознаят посетителите на изложението с най-новите модели мотокари, електрокари и електрокари на газ, както и и с последните технически нововъведения в складовата техника с марка САТ.

 

В рамките на изложението, специалистите от Елтрак ще консултират посетителите за най-подходящите решение за приложение на техниката с марка CAT в бизнеса и ще предложат варианти за закупуването на нови или употребявани машини, включително и с обратно изкупуване на налична у клиентите подемно-транспортна техника.

 

През последните години официалния вносител на CATERPILLAR за България, обръща все по-сериозен поглед и към инвестициите и разгръщане на пазарните възможности в областта на селскостопанската техника. До момента от ЕЛТРАК акцентираха за аграрния сектор основно телескопични товарачи, колесни товарачи, колесни минитоварачи, минитоварачи с гумени вериги, както и дизелгенератори CAT и двигатели Perkins - всички, намиращи широко приложение в животновъдството, селското и горското стопанство.

 

Очаква се Елтрак България да развива сериозно продажбите на машини в направление - селскостопанска техника, след като през последните години кризата в строителството и респективно в търговията и обслужването на строителна техника забави развитието на фирмите от бранша.

 

Caterpillar ( CAT ) е една от световните фирми лидер в производството на строителна и индустриална техника, с 80 години история в развитието си. Портфолиото CAT включва над 320 модела машини и е сред най-обхватните в областта. Продуктите и компонентите Caterpillar се произвеждат в 50 предприятия в САЩ и в над 60 в други страни по света. Заводите в Eвропа се намират в Белгия, Франция и Англия. Най-големият дистрибуционен център за резервни части на „Caterpillar" извън САЩ е в Гримберген, Белгия и заема площ от 22 хектара. Наличността на резервни части е 94-96% за над 250 000 типочасти, а обемът на всекидневните експедиции надвишава 300 тона. Центърът за резервни части е напълно роботизиран и компютризиран, а доставките са за всички дилъри на компанията - над 200 по целия свят.

 

"Елтрак България" е част от гръцката Eltrak Group, включваща още три компании: Eltrak S.A. (официален дилър на Caterpillar за страната от 1982 г., базиран в Атина, Гърция), Elastrak S.A. (изключителен дистрибутор на гумите Bridgestone, Firestone и Dayton) и Eltrekka S.A. (най-големият доставчик на части за камиони и употребявани автомобили в Гърция). В Елтрак България работят над 80 специалисти, чието обучение и практика следват стандартите на Caterpillar, а от 2009 г. фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008.

 

мотокари CATERPILLAR

© 2012 Трактор.БГ