Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Fendt отвори два нови модерни завода за трактори в Германия

Fendt отвори два нови модерни завода за трактори в Германия

Германският производител на селскостопанска техника Fendt, част от световната корпорация AGCO, съобщи, че разширява своята производствена мрежа с нови заводи за трактори в Марктобердорф и Асбах-Бауменхайм, Германия.


На церемонията по откриването на новите съоръжения Fendt покани 3500 доставчици, дилъри, дистрибутори, журналисти и гости от Германия и целия свят.


В допълнение към отварянето на нови халета за производство и монтаж, Fendt е оптимизирала всички процеси, IT системи, както и основните елементи на производствената технология. Благодарение на този нов проект, производствените мощности на германската компания са се учвеличили двойно.


Това е най-големият единен инвестиционен проект на AGCO - неговата обща стойност възлиза на около 300 млн. долара, заявиха от компанията. Неговата цел е да постигне възможно най-голяма гъвкавост и ефективност на производството. Фирмата подчерта, че в новите заводи са въведени последните технологии за намаляване на вредните емисии и повишаване на енергийната ефективност.
Специалният дизайн на монтажната част в новооткритите заводи позволява всички трактори - от най-малкия специализиран трактор за лозарство до тракторите с висока мощност от 390 к.с. - да бъдат произведени само на една поточна линия.

 

Fendt factory Germany


Всеки трактор е направен от средно 10 000 компонента, които трябва да пристигнат в поточната линия координирани и правилно подредени, обясниха от компанията. В завода Марктобердорф почти всеки компонент пристига директно в зоната за окончателно сглобяване и веднага се инсталира. Въз основа на голямото разнообразие от продукти и варианти на Fendt, това позволява тракторите да бъдат индивидуално адаптирани, за да отговорят на специфичните изисквания на клиентите.

 

Логистичните процеси в новите заводи се управляват от интелигентни SAP системи, които гарантират навременната доставка на компонентите, като двигатели и кабини, и тяхното пристигане в правилния ред.

 

 

текст: © 2012 Tractor.BG

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug