Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Фермер 2000 и Kurt подариха окопен култиватор на свой клиент

Фермер 2000 и Kurt подариха окопен култиватор на свой клиент

култивато Kurt

Фермер 2000 излъчи победител в съвместната си игра с Кurt, организирана по повод 20-годишният юбилей на българската компания.

На 17 декември 2013г. в присъствието на нотариус в офиса на Фермер 2000 в Стара Загора беше изтеглен победителя в играта на Kurt –  ЕТ Агродан – Николай Николов. Той спечели 6 редов окопен култиватор Kurt, осигурен от компанията, официален вносител на марката за България.

Фермер 2000 благодари на всички участници. От компанията съобщават, че на 7-ми януари 2014 г. ще бъде изтеглен победителят, който ще спечели трактор Massey Ferguson  5610.

Фермер 2000 награда

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug