Фермер 2000 показа новия Massey Ferguson MF 8690 на мача България - Ирландия

Фермер 2000 показа новия Massey Ferguson MF 8690 на мача България - Ирландия

Фермер 2000 показа новия трактор Massey Fеrguson MF 8690 по време на футболния мач между националните отбори на България и Ирландия, който се игра на 06 юни на Националния стадион „Васил Левски”.

Най-голямата aтракция беше тракторът MF 8690, който се движеше покрай стадиона на всеки 5 минути по време на мача. 40 000 фенове на футбола и милиони зрители пък наблюдаваха по телевизията логата на Фермер 2000 и Massey Ferguson.

Трактор.БГ припомня, че новият трактор MF 8690, с мощност 370 к.с. беше награден с престижната награда "Трактор на 2009 година" по време на изложението Sima в Париж.

Само преди месец пък Фермер 2000 направи изключително запомнящо се участие на ЗарАгро шоу, като представиха на площ от близо 1 дка. изключително разнообразна селскостопанска техника – трактори, комбайни, торачки, пръскачки, дискови брани, плугове

По време на изложението всеки ден се провеждаха разнообразни демонстрации на селскостопанска техника, които се радваха на голям интерес. Освен това се организираха и  "Олимпийски игри Маниту", които тестваха скоростта и точността на шофьорските способности. Състезанието по баскетбол с телескопични товарачи предизвика интересът на гостите на изложението. Участникът, който се справи най-бързо постави рекорд от 2.50 минути – от качването на оператора в машината до вкарването на втората топка в баскетболния кош.

За пореден път фирмата предложи на фермерите селекция от доставчици, която мина под мотото “Всички световноизвестни марки под един покрив".