Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Фермер 2000 представи машини в село Дриново

Фермер 2000 представи машини в село Дриново

www.fermer.bg

снимки от полевата демонстрация - Tractor.BG -photo session Drinovo village 25.04.2007

Фермер 2000 направи вчера полева демонстрация на трактори Massey Ferguson и прикачен инвентар в землището на Поповското село Дриново. Презентацията е част от серия полеви представяния пред земеделски производители от различни краища на България.

Досега такива бяха проведени в село Горно Ботево, общ. Ст.Загора; село Черноград, обл.Бургас, а също и в землището на Балчик. Утре 27.04.2007 предстои полева демонстрация в гр.Искър, обл. Плевен, на изхода за Кнежа.

Фермерите успяха да видят в работно положение трактори MASSEY FERGUSON модел MF 8460, с мощност 260 к.с. и MF 8480 с мощност 315 к.с. – мощни и икономични common rail двигатели Sisu Diesel Tier III, с модерна електронна система за управление, осигуряващи висок въртящ момент с отлична постоянна мощност, ниски емисии и повишена икономия на гориво; - нова технология на подравняване с тип ролер HE-VA, Дания – едновременно обработване, подравняване и уплътняване на почвата;- дълбочинен култиватор“Share-breaker up” и култиватор за предсеитбена подготовка “Hurikan” на чешката фирма FARMET – лидер в производството на култиватори за слята повърхност. Тези машини за обработка на почвата са с минимални разходи при висока работна скорост;- новата пневматична сеялка за независима сеитба на семена и торене AGROFINAL, Словакия – две независимо регулируеми пневматични системи на сеитба, позлволяващи съотношението на семената и тор да варира. Резултатите при такава сеитба са по-бързо поникване на семената и по-висок добив на единица площ.

Освен производствените възможности, които предлагат високо-технологичните машини внасяни от Фермер 2000, фермерите получиха и информация относно възможностите за закупуване на новата техника чрез лизинг, кредит или по проект по линия на ЕС.

За по-малко от 30 мин. 3 нови трактора Massey Ferguson рекултивираха повече от 50 декара заплевена почва, докато гостите наблюдаваха и снимаха. Не липсваха и критики от тяхна страна. Опитните земеделци обаче не критикуваха машините, а това, че трактористите "не могат да ги карат". От Фермер 2000 отбелязаха, че при всяка покупка на нова техника обучават персонала за начина на оптималната им експлоатация.

    

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug