Фермер 2000 провежда над 200 демонстрации в цялата страна на трактор MF8600

Фермер 2000 провежда над 200 демонстрации в цялата страна на трактор MF8600

Фермер 2000 започна Демонстрационна обиколка в страната за представяне на новата серия трактори на Massey Ferguson MF8600. Обиколката започна в Добрич на 8 септември и ще завърши в Стара Загора в края на месец октомври. Планирани са над 200 демострации в цялата страна. По време на демонстрациите бяха показани в работни условия и новите големи прикачни инвентари за трактори с 370 к.с. култиватор Farmet, Чехия - 12.5 m и плуг Agrolux, Швеция. Новият трактор от серия MF 8600 е разработен от инженерите на Massey Ferguson заедно със стотици фермери, на които е зададен въпросът “опишете ни Вашия трактор на мечтите”. Резултатът е трактор, който включва всичко, от което се нуждае съвременният фермер – икономия на гориво, висока производителност, надеждност, удобна кабина и много повече.

"Тракторът MF 8690 е абсолютно нов, проектиран заедно с клиентите, за да задоволи текущите нужди на фермерите – ефикасност от консумацията на гориво, комфортна кабина, изключителна производителност и надеждност”,  казва Ренън Зундер, изпълнителен директор на Фермер 2000. “Уникалният дизайн и технически характеристики на тези нови трактори изпреварват с години конкурентните фирми и доказват, че Massey Ferguson е наистина водеща фирма по отношение на иновациите. Massey Ferguson изобрети самоходния комбайн и трактора с триточкова навесна система. Новият MF 8690 продължава легендата наречена Massey Ferguson.”

Двигателите Sisu 270-370 к.с., произведени във Финландия, са най-ефективните на пазара и единствените с Tier 4 в промишлеността. Новата голяма и просторна кабина е окачена на четири хидравлични цилиндъра, за да се осигури максимален комфорт за оператора, отлична видимост и ниско ниво на шум 70 децибела, което е най-ниското в тракторостроенето. Новата система за управление DTM (Динамично управление на трактора) отчита товара и автоматично контролира двигателя и трансмисията, така че тракторът да работи при оптимална консумация на гориво във всякакви работни условия за максимални икономии от разход на гориво. Новият трактор Massey Ferguson 8690, 370 к.с. бе удостоен с престижната награда “Трактор на 2009 година” чрез гласуване на журналисти в целия свят.