Фермер 2000 ще зарадва с много промоции на Добрички панаир

Фермер 2000 ще зарадва с много промоции на Добрички панаир

Нова серия трактори “Масей Фергюсън” MF 3600 е достигнала 21 на сто увеличение на продажбите в Европа и над 100 процента растеж в България благодарение на новите продукти и технологии, които осигуряват на фермерите висока производителност и ефективност с високо качество на стандартите на пазара сега. 50-хилядният трактор от серията “4” с огромен успех беше доставен миналия месец. 

Модерните двигатели предлагат голяма мощност, въртящ момент и контрол. Това в комбинация с лесните и удобни за работа трансмисии Dyna-4, Dyna-6 r Dyna-VT (безстепенна трансмисия). Със системата за окрайчване на блоковете извършената работа се увеличава до 15 процента при 12-часов работен ден. Тя е налична в сериите 6400, 7400 и 8400. 

Всичко това, както и нови модели италиански лозарски трактори “Антонио Караро” - водел 5500, ще замени познатия вече на много стопани у нас модел 5400 и модел TGF. С новата сеялка “Курт” ще може вече да се внася в нивите и течен тор.

Гаранционното и извънгаранционното обслужване на машините е на първо място. Това казаха за Трактор.БГ от вносителя за България “Фермер 2000”. Неотдавна старозагорската фирма е открила нова “гореща” телефонна линия, която работи непрекъснато 24 часа 7 дни в седмицата. Обаждането се поема от дежурен сервизен специалист, който ще помогне на всеки собственик на машина, купена от “Фермер 2000”, да реши за най-кратко време проблема си. Ако е нужно стопанинът може да си купи резервни части или да бъде посетен от специалист по всяко време - дори и през нощта, през празнични и почивни дни. Услугите са заплащат по специални цени. 


С много промоции и нови модели машини Фермер 2000 ще зарадва своите настоящи и бъдещи клиенти на Добричкия панаир, които ще се проведе от 28.08. до 01.09. С впечатляващ щанд на открита площадка 4 фермерите ще намерят всички машини за селското стопанство под един покрив. 


Вижте офертите на Фермер 2000 в Трактор.БГ