Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Фермер 2000 става вносител на Sampo

Фермер 2000 става вносител на Sampo

Днес е кулминацията на инициативата от серията технически конференции по програмата за 2008 год. на фирма "Фермер 2000" . От 10 часа в агроцентъра на фирмата в Русе ще се състои и специалната заключителна пресконференция. 

Освен новите програми, там за първи път ще бъде представен пред българската публика комбайнът “Sampo Rosenlew” от серията 3000. Така българските земеделци още сега ще прекрачат заедно с “Фермер 2000” в идващата година и ще превърнат зимата в активен сезон за подготовка за новата стопанска европролет.

От световното изложение “Агротехника 2007” в Хановер са дошли редица нови, високоефективни решения и предложения на мултинационалните производители на агромашини. И затова основанията за иновации и навременната инициатива на “Фермер 2000” са повече от достатъчни. В отговор фирмата организира многоетапна конференция за своите партньори и ценители на високите технологии. Стартът бе даден на 3 декември в агроцентър Стара Загора. Следващите бяха в Добрич, Плевен и Монтана. Навсякъде специалистите на фирмата консултираха земеделските производители за възможностите, финансовите схеми и облекченията за онези, които искат да се снабдят в най-подходящото време с необходимата им техника.

Коментари
radi
на 05.10.2011 16:02:34
[:bravo:[:bravo:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug