Фермерите вече избират по-умно своя нов инвентар

Гръцките машини с марка GRAECUS предлагат качество на много по-ниски цени

Фермерите вече избират по-умно своя нов инвентар

През години земеделските производители се научиха да избират по-ефективно своите нови машини и инвентар. Редица стопани вече вземат много по-информирано решение относно своята покупка като освен базата цена/качество, сравняват и другите възможности, които дилърите предлагат. 

 

САТНЕТ ЕООД е официален представител на гръцката марка инвентари GRAECUS от 2018 година. Компанията поддържа целия диапазон продукти и представя на българския пазар всичко ново в изключително кратки срокове.

 

Пълната гама прикачен и навесен инвентар на гръцкия производител е в изключително широк обхват. Характерното е, че машините са предназначени основно за трактори в диапазона от 10 к.с. до 120 к.с., което напълно съвпада с мощностния диапазон техника, която САТНЕТ предлагат. 

 

“Продуктите на GRAECUS, които поддържаме на склад в България са основно косачки, мулчери, фрези, гребла, дискови брани, плугове, култиватори, машини за зеленчуци, свредели, ремаркета, багери и т.н. Предлагаме както универсални, така и строго специализирани машини за различните видове земеделски обработки”, коментира Димитър Вангелов, управител на САТНЕТ пред Трактор.БГ.

 

Земеделците се интересуват и търсят всички машини на гръцкия бранд, като специално през месец септември САТНЕТ продава основно косачки, дискови брани и свредели. 

 

Какво прави бранда предпочитат от земеделските производители?

 

Въпреки че по отношение на качество нашите продукти попадат в най-високия клас, ние поддържаме изключително конкуренти ценови нива. Нашите приемливи цени са обосновани от ниските транспортни разходи от съседна Гърция и големите количества, които продаваме.

 

Вече мога да кажа, че достигнахме прага, в който позитивната обратна връзка работи за марката. Наши клиенти, които за купили инвентар на GRAECUS през годините минават напълно на този бранд. Качеството е изключително високо и продуктите ни надвишават здравината и издръжливостта на конкурентните такива. Нашите машини също така са с по-високи показатели, от гледна точка на характеристики и екстри в инженерния дизайн”, категоричен е Димитър Вангелов.

 

 

С GRAECUS земеделците получават повече за по-малко пари! Бързата доставка и възможността за купуване на машините онлайн е другият ключов фактор, който кара все повече фермери да залагат на гръцкия бранд.

 

“Инвентарът може да се купи онлайн на https://www.agripoint.eu или от базите на нашите дилъри в цялата страна. Освен това с всеки закупен инвентар, фермерите получават обучение в избрана от тях сервизна база на САТНЕТ ЕООД в страната; гаранционен и извън гаранционен сервиз и не на последно място - право на търговска отстъпка при следващ закупен инвентар на GRAECUS”, добави управителят на САТНЕТ.

 

Като всеки бранд и GRAECUS има своите бижута и флагмани. При шредерите това са машините от серията CBK с работна ширина 2.8 метра и тегло над 1 тон. Те могат да се открият на безпрецедентно конкурентна цена за подобна машина.

 


Специализираните машини за лозари са от сериите MPK и DPK, като те също нямат аналог на пазара. Брандът има изключително широк диапазон от мулчери с раздвижено рамо от сериите EPK и HBK, които отварят нова глава в правилата за обработки на труднодостъпни терени. 

 

В земеделието предвидимостта и обезпечеността е нещо изключително важно. Затова няма как да пропуснем и сервиза.

 

“Поддържаме основните консумативи и износващите се части на склад за всички машини, които предлагаме. В случай, че нещо не е налично, доставката е на следващия работен ден. Предимството ни е, че нашият производител е базиран близо до нас - в съседна Гърция и реакцията ни за доставка на резервни части е назабавна”, заключи Димитър Вангелов.

 

Изберете GRAECUS! Правете земеделие по начина, по който искате на много по-добра цена!

Повече информация за пълното портфолио на марката GRAECUS може да получите от вносителя за България – фирма Сатнет