Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Фирма Ник ООД, вносител на уреди за прецизно земеделие, е вече с нов адрес

Фирма Ник ООД, вносител на уреди за прецизно земеделие, е вече с нов адрес

Фирма „Ник” ООД, вносител на уреди за прецизно земеделие, GPS навигации, автопилот системи и навигационно оборудване, е вече с нов адрес в София. От 29 ноември фирмата премести софийския си офис в логистичния парк Eurogate, летище София, ул. Продан Таракчиев 12.

„Ник” ООД е официален вносител за България на американската компания Trimble, лидер на пазара за модерно GPS оборудване, необходимо за точните и прецизни резултати в земеделието. Наскоро фирмата бе удостоена с доверие от страна на Trimble да създаде в България сервизен център за цяла Източна Европа, както и да представлява Trimble на турския пазар. Сервизният център ще обезпечи ремонта на GPS оборудването на Trimble, Case и New Holland.

Припомняме, че освен нов офис, тази година фирмата откри тренировъчен център за прецизно земеделие близо до Шумен. Единствен по рода си у нас, центърът е напълно обезпечен с необходимата техника и оборудване за въвеждане на обучаващите в практиките на прецизното земеделие.

 

За контакти: "Ник" ООД, гр. София, 1592, Логистичен парк Eurogate, ул. Продан Таракчиев 12, летище София

тел.: 02/974 43 33; моб.: +359 899 952 228

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug