Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Геотрейдинг ЕООД представи нови модели гуми за селскотопанска и транспортна техника

Геотрейдинг ЕООД представи нови модели гуми за селскотопанска и транспортна техника

Геотрейдинг ЕООД, гуми Белшина

Геотрейдинг ЕООД  участва в 66-тото издание на Международен технически панаир в град Пловдив в периода 27.09.2010 г.- 02.10.2010 г. Дружеството, изключителен представител на гуми "Белшина" за България, Гърция и Македония и дилър за Албания и Турция, представи продуктите на белоруската марка на панаира. Фирмата представи гуми за трактори и селскостопански съоръжения, към които проявиха интерес различни предприятия, кооперации и търговци в бранша.

 

В рамките на панаира, в Палата №14 се провежда първото специализирано изложение за минната индустрия, Интермин Експо 2010 всичко за добивната индустрия". Организатор на специализираното изложение е Българска минно-геоложка камара (БМГК), в която Геотрейдинг ЕООД членува. За машините от минната, строителната, пътностроителната и аграрната промишленост компанията предлага и дистрибуция на резервни части и консумативи за индустриалните съоръжения. В деня на откриването на панаира, гости на щанда на компанията бяха беларуският посланик в България г-н Вячеслав Качанов, представители на "Белшина", "Мишлен" и други партньори на дружеството, с които управителят на Геотрейдинг ЕООД - г-н Иван Вутов разговаря.

 

Между 19.10.2010 и  23.10.2010 г, Геотрейдинг ЕООД ще вземе участие в изложението за металната, метало-обработващата, електронната, енергийната и строителната промишлености, Технома 2010 (Tehnoma 2010). Изложението е част от ежегодния Скопски Саем в град Скопие, Република Македония, който периодически събира представителства на аграрната, образователната, печатната и други гилдии от целия свят.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug