Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Годишна полева презентация на машини организира Универсал НВГ в Долна Оряховица

Годишна полева презентация на машини организира Универсал НВГ в Долна Оряховица

Годишна полева презентация на селскостопанска техника ще направи фирма "Универсал НВГ" утре /22 Юни/.Фирмата е дилър на Claas, а освен това разполага с лицензиран сервиз и богата наличност от резервни части и консумативи за трактори и комбайни Claas.

Домакините от "Универсал НВГ", също занимаващи се със зърнопроизводство, канят всички земеделски производители, които се вълнуват от предлаганите от тях марки да присъстват на полето до базата в Долна Оряховица от 9.00 ч.

Според програмата първо ще бъде демонтрирана жътва с комбайните на Claas - Lexion 600, Lexion 580, Tucano 480 с ротори. На събитието ще бъде представена и нова сеялка от AMAZONE - Cayena за есенна сеитба. Заедно с това събралите се фермери ще видят и пълната гама пръскачки и торачки на AMAZONE.

Ще бъдат показани в действие и автопилот системите и навигации за прецизно земеделие на Müller Elektronik и Reichhardt. Те увеличават производителността на машините до 7 % като спестяват време, гориво и препарати.

След жътвата, демонстрацията ще продължи със сеитба на царевица именно с автопилот системите и прецизните навигации. Специален гост на събитието ще бъде доц.д-р Костадин Костов -  Завеждащ секция по „Селекция на зърнено житните култури”, ДЗИ- Ген. Тошево, който ще представи няколко нови сорта пшеница.

Коментари
анонимен
на 27.09.2012 21:40:28
[:cheers:][:bravo:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug