Голямото TRUCK EXPO 2021 се завръща в Пловдив

Международното изложение за тежкотоварни автомобили посреща посетители от 10 до 12 юни

Голямото TRUCK EXPO 2021 се завръща в Пловдив

От 10 до 12 юни любителите на тежкотоварните автомобили могат да сверят часовника си на международното изложение TRUCK EXPO 2021. Откритите площи на пловдивския Международен панаир ще дадат трибуна на дълго чаканото събитие в тежката автомобилна индустрия.

 

Все още има необходимост от подновяване на машинния парк

 

Откриването е планирано за 11:00 часа. Час по-късно ще се състои награждаване на победителите в състезанието Fuel Race’21 по икономично и ефективно шофиране на Volvo Trucks България. Предвиден е също тест драйв пред щандовете на изложителите. По програма от 14:30 министърът на транспорта Георги Тодоров ще пререже официално лентата.

 

TRUCK EXPO е най-голямото събитие в сектора на тежката автомобилна индустрия. Участват всички водещи автомобилни производители, производителите на ремаркетата и полуремаркетата, фирми за хидравлични системи за товарни автомобили, сервизно оборудване, резервни части и др. 

 

Изложението се организира от Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП). Те канят всички желаещи да споделят с тях празника на новите технологии и оборудване за камиони, автобуси и специализирани превозни средства, и да се запознаят с приноса на автомобилните производители за безопасен, икономичен и чист транспорт.

 

 

 

Добави коментар