Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Гръцки фермери ще блокират с трактори границата с Гърция за поне 10 дни

Гръцки фермери ще блокират с трактори границата с Гърция за поне 10 дни

трактори на границата с Гърция

Протестиращите гръцки фермери вече паркираха по над 150 трактора на гранично-контролно пропусквателните пунктове с България. Както преди дни предупредиха и затвориха за 2 часа ГКПП Кулата, то гръцките фермери се очаква от понеделник да протестират поне 10 дни.

 

Исканията на фермерите от съседна Гърция са заради неосигурени субсидии, искане за гарантирани изкупни цени, намаляване на производствените разходи и замразяване на банковите им кредити до изхода на кризата.

 

Разгневените гръцки фермери ще блокират от утре не само границата с България, но и границите с Турция и Македония. Блокирана ще бъде и основната пътна артерия на Гърция, а именно - магистралата Солун - Атина.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug