Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Гръцките фермери нагледно ни показаха как трябва да се протестира

Гръцките фермери нагледно ни показаха как трябва да се протестира

Гръцките фермери нагледно ни показаха как трябва да се протестира. И за разлика от нашата полиция, тяхната не ги тормози да ги проверява на всеки километър дали имат винетки / *селскостопанската техника в ЕС е освободена от винетки/. 

Гръцката полиция не посяга със сила срещу протестиращите фермери, а също не ги заплашва и не им пише актове за хулиганство и нарушение на обществения ред. Фермерите  в Гърция не биват арестувани демонстративно и тях не ги тъпчат в полицейски бусове. Гръцките медии не излизат със заглавия, че фермерите карат нови трактори и нямат основания да протестират. За разлика от българската полиция, гръцката не забрани старите трактори да се включат в протеста.

Председателите на земеделските организации пък, не си пият кафето с Министъра, докато фермерите стачкуват навън. Председателите на браншовите фермерски организации в Гърция не са собственици на консултантските фирми, през които минават европейските фондове в областта на земеделието. Лидерите на фермерските асоциации в Гърция не заявяват, че протестите са организирани от неистински фермери, които са подставени лица. Те също така не приемат празни обещания и затова вече седмица блокират границите. И са напълно прави!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug