Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Great Plains окупира Добричко (ПОКАНА)

Great Plains окупира Добричко (ПОКАНА)

снимка: © Стойчеви

Стойчеви организира полева демонстрация, с акцент машини за вертикална обработка. В землището на село Стожер, Добричко ще бъде представено богатото портфолио с машини на американския производител на широкозахватен инвентар Great Plains. Събитието ще се състои на 26 юли от 10:30 часа.

 

Чешките трактори ZETOR доказват своето превъзходство на полеви тест (ПОКАНА)

 

В рамките на демо теста ще бъде изпробвана цялата линия за вертикална обработка на компанията – продълбочител, Макс Чизел, Турбомакс, Дисковатор и Шорт Диск. 

 

 

Освен това ще бъде демонстриран и американският агрегат за стриптил обработка Стрипкат 2, който Стойчеви промотира на тазгодишното издание на изложението за селскостопанска техника БАТА Агро.

 

По време на полевата демонстрация ще бъде показана и самоходната пръскачка на френския лидер в браншаCARUELLE, модел Nympheos.

 

 

Повече информация относно полевите презентации, записване за демо дните, както и за портфолиото с машини на марката Great Plainsможете да получите от Стойчеви.

 

www.stoychevi.com

office@stoychevi.com

тел. 0885 132 068

 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

news|readBySlug