Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Gregoire Besson представи новата серия реверсивни плугове R 6

Gregoire Besson представи новата серия  реверсивни плугове R 6

Френския производител на почвообработваща техника - Gregoire Besson представи новия реверсивен плуг R 6 по време на изложението CEREALS 2012 във Великобритания.

 

Този иновативен обръщателен плуг е предназначен за агрегатиране към трактори с мощност от 180 до 280 к.с., като ще се предлага на пазара в 4 и 5 корпусни модели.


Новия плуг Gregoire Besson R6  е по-лесен за теглене, води до по-малко износване на металните части и е по-икономичен. Рамата, която е свързана към 3-точковата навесна система е с размер 140 х 100 мм. Плуга е конструиран така че осигурява равномерно разпределение на теглото и дава възможност за по-плавен ход в полето.

 

Новият модел се управлява от модул в кабината на трактора с електронно управление за хидравлично регулиране на дълбочината и наклон за извършването на оранта. Плуга дава възможност за заключване на браздата в променливата ширина от 24 до 48 см.

 

Новия плуг R 6 позволява качествена работа при различни типове почва, като същевременно с това е изключително лесен за експлоатация и поддръжка. Патентованата нова система с 2 колела, на които е навесен плуга, позволява оран в по-широк обхват от следите на трактора, което спестява време и разходи и увеличава продуктивността.

 

Повече информация за новия плуг Gregoire Besson R 6 можете да получите от официалние представител за България - фирма Ванто Трейд Ауто АД.

 

© 2012 Tractor.BG , текст и снимка

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug