Харвесто Агротрейд предлага адаптери за царевица и слънчоглед Dominoni

Харвесто Агротрейд предлага адаптери за царевица и слънчоглед Dominoni

Подготвяйки се да задоволи потребностите на своите клиенти във вече настъпилия селскостопански сезон, фирма Харвесто Агротрейд Интернешънъл ЕООД предлага пълна гама адаптери за царевица и слънчоглед Dominoni от 4 до 12-редови за всички видове комбайни. Компaнията Dominoni е производител на адаптери от половин век, като пръвоначално стартира с производство на царевични адаптери. 50-годишният опит в производстовото на качествени и устойчиви адаптери осигурява на фирмата висока конкурентноспособност и здрави позиции на пазара на селскостопанска техника.

Харвесто Агротрейд Интернешънъл ЕООД е официален партньор на Dominoni за България.

Жътвената кампания е сред най-важните периоди от годината за всеки земеделец. Осъзнавайки ясно това, фирма  Харвесто Агротрейд Интернешънъл ЕООД предлага разнообразен избор и рационални решения за своите клиенти за постигането на оптимални резултати, предлагайки най-новите висококачествени адаптери за царевица и слънчоглед Dominoni.
Сред най-важните предимства, които фермерите трябва да знаят за новите адаптери за слънчоглед и царевица Dominoni е, че те имат нисък профил, който позволява работа много близо до земята, което гарантира перфектно събиране на царевицата при най-трудни условия. Направени от устойчив материал с диаметър 130мм, изтеглящите валци на адаптера могат да бъдат регулирани и отпред. Откъсващите пластини са лесни за управление електрически или хидравлично от кабината, а подаващите вериги са самообтягащи се и самопочистващи се. Адаптерите за царевица и слънчоглед Dominoni имат сцепка, която позволява поставянето (агрегатирането) им с различни машини.


Сгъването и разгъването на шасито може да бъде регулирано от кабината, като за целта се използва заключваща се кука. Лапите, с които е оборудван адаптера притискат стеблата на царевицата по начин, който предотвратява наранявания на гумите на комбайна, към който е прикрепен адаптера.
Oтрязването на слънчогледа се извършва от четири въртящи резеца, които могат да бъдат лесно заменени и позволяват достигането на висока скорост на работа. Адаптерите за слънчоглед и царевица Dominoni разполагат и с взаимнозаменяема скоба. Благодарение на кит за свързване, приспособлението за събиране на слънчоглед е лесно приложимо към всякакви видове комбайни.
Семплата, здрава и лека конструкция на приспособлението за събиране на слънчоглед и царевица Dominoni гарантира перфектно функциониране, непроменяемо във времето, свеждайки до минимум нейната подръжка, благодарение на събирачните групи, които са фиксирани лесно за здравата носеща рама и имат непромокаема облицовка и само една събирателна верига.
При желание има въможност към адаптерите за царевица и слънчоглед Dominoni да бъдат добавени още: лапи за притискане на стеблата ,  които предотвратяват наранявания на гумите; комплект за слънчоглед, който е изключително лесен за монтиране; странични винтови делители, които улесняват прибирането на полегнала и пречупена царевица; смазване на съединител в маслена баня; индикатор, който  позволява визуално да се контролира ъгъла на отваряне на откъсващите пластини и раздробители на стъблата, които имат голям диаметър, гарантиращ пълното раздробяване дори при висока скорост на работа с нисък разход на енергия.


Харвесто Агротрейд Интернешънъл ЕООД разшири гамата на предлаганите прдукти като осигурява възможност да бъдат закупени машини за почвообработка VOGEL&NOOT , втора употреба с добро качество и гарантиран произход от самия производител.


© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!