Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Хермес с акцент на тракторите Limb на АГРА 2008

Хермес с акцент на тракторите Limb на АГРА 2008

www.tractor.bg

За поредна година Великотърновската фирма “Хермес” ще участва на Международната селскостопанска изложба “АГРА” в Пловдив. Основните машини, върху които “Хермес” ще акцентира през 2008-а година са трактори “Luxs” Словения , тороразпръсквачки “Agrex” Италия, пръскачки “Holsan” Турция, култиватори, дискови брани, продълбочители и компактори “SMS” Австрия, машини за картофи от Белгия и Холандия, сеялки за пшеница и рапица “Fiona” Дания, прецизни пневматични сеялки “Agromaster” Турция, напоителни системи “Ferbo” Италия, плугове “Vogel&Noot” Австрия, както и широка гама от резервни части “Bellota” Испания.

Фирма  ще представи за първи път пред посетителите на “АГРА” малогабаритния трактор от 50 к.с. на словенската компания Limb.d.o.o.

“Хермес” кани всички свои клиенти да посетят Международната селскостопанска изложба “АГРА” от 19 до 23 февруари 2008 г. – палата 9, щанд 1, където фермерите ще могат да получат консултации за всички видове предлгана техника, а също и за възможностите за финансиране.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug