Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Horsch разработи 12-метрова сеялка с дисков култиватор Pronto DC

Horsch разработи 12-метрова сеялка с дисков култиватор Pronto DC

снимка: CTF Europe

Horsch разработи най-голямата си сеялка с дисков култиватор – 12 метрова версия на Pronto DC с транспортна ширина само 3 метра.

Благодарение на иновативен механизъм на сгъване, транспортната ширина от 5,5, метра на Pronto 12 SW, e значително редуцирана, посочват от фирмата производител. Pronto 12 SW се предлага на пазара в Украйна и Русия.

Новият модел Pronto DC се предлага и в работни ширини от 3 метра и 9 метра. Сеялките може да се използват в комбинация с плужно базирани системи, системи за минимална почвообработка, както и за директна сеитба.

Изискуемата теглетелна сила е сравнително ниска, според производителите от Horsch – около 30 км на метър работна ширина, в зависимост от условията на работа. Работната скорост ще е между 10 и 20 км/час.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug