Христофор Бунарджиев преряза лентата на новата база на Булагро в Полски Тръмбеш

Христофор Бунарджиев преряза лентата на новата база на Булагро в Полски Тръмбеш

Изпълнителния Директор на Булагро Груп Холдинг - Христофор Бунарджиев и кмета на Община Полски Тръмбеш - Георги Чакъров прерязаха лентата на новата търговско-сервизна база на Булагро в Полски Тръмбеш.

 

Теренът с новата сграда се простира на площ от над 4 дка и се намира на международния главен път от Велико Търново за Бяла и Русе.

 

Много фермери и партньори на Булагро от България и чужбина уважиха събитието по официалното откриване на новата база.

 

Фолклорна програма изнесоха млади таланти от Павликени, а водосвет за здраве и успехи отслужи свещеник Петър Петров.

 

Кметът на Полски Тръмбеш Георги Чакъров заяви, че реализирането на този инвестиционен проект може да служи като пример и за други фирми, тъй като местната община осигурява добри условия за развитието на бизнес.

 

Новата база на Булагро разполага със специализиран сектор за ремонт на комбайни, трактори и земеделска техника, търговска база и склад за резервни части, зала за срещи с клиенти, голямо помещение за извършване на обучения, а отвън с широки изложбени площадки за селскостопанска техника. Фермерите, които присъстваха на откриването разгледаха най-новите модели трактори John Deere, сеялки Poettinger, универсални трактори Farmet с вдигатели John Deere, както и разнообразен прикачен инвентар.