Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Христофор Бунарджиев преряза лентата на новата база на Булагро в Полски Тръмбеш

Христофор Бунарджиев преряза лентата на новата база на Булагро в Полски Тръмбеш

Изпълнителния Директор на Булагро Груп Холдинг - Христофор Бунарджиев и кмета на Община Полски Тръмбеш - Георги Чакъров прерязаха лентата на новата търговско-сервизна база на Булагро в Полски Тръмбеш.

 

Теренът с новата сграда се простира на площ от над 4 дка и се намира на международния главен път от Велико Търново за Бяла и Русе.

 

Много фермери и партньори на Булагро от България и чужбина уважиха събитието по официалното откриване на новата база.

 

Фолклорна програма изнесоха млади таланти от Павликени, а водосвет за здраве и успехи отслужи свещеник Петър Петров.

 

Кметът на Полски Тръмбеш Георги Чакъров заяви, че реализирането на този инвестиционен проект може да служи като пример и за други фирми, тъй като местната община осигурява добри условия за развитието на бизнес.

 

Новата база на Булагро разполага със специализиран сектор за ремонт на комбайни, трактори и земеделска техника, търговска база и склад за резервни части, зала за срещи с клиенти, голямо помещение за извършване на обучения, а отвън с широки изложбени площадки за селскостопанска техника. Фермерите, които присъстваха на откриването разгледаха най-новите модели трактори John Deere, сеялки Poettinger, универсални трактори Farmet с вдигатели John Deere, както и разнообразен прикачен инвентар.

 

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug