Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Иновативни дюзи за пръскачки Lechler направиха премиерата си на БАТА Агро (ВИДЕО)

Иновативни дюзи за пръскачки Lechler направиха премиерата си на БАТА Агро (ВИДЕО)

Дюзи Lechler

Фирма Универсал – НВГ представи новостите при дюзи за пръскачки и тяхното прилагане в земеделието, съвместно с немският лидер Lechler по време на пролетното издание на най-голямото изложение за селскостопанска техника Бата Агро – Пролет 2016.


От немския производител изразиха задоволството си от развитието на съвместната си работа с фирма Универсал. Те отчетоха, че благодарение на доброто партньорство и безупречен професионализъм от страна на техния дилър, дюзите с марка Lechler стават все по-популярни и търсени сред българските земеделци.
 

 

По време на изложението за първи път на българския пазар бе показана новата дюза Lechler IDTA, която спечели сребърен медал на последното изложение Агритехника в Германия.

Пред Трактор.БГ Винфред Вигман, Експорт мениджър на Lechler за България каза: Тази дюза е предназначена за професионалните фермери, които обработват много декари, като използването им спестява препарат. Изцяло нова технология. Тя осигурява максимално качество с висока скорост. При тази дюза имаме много по-добро покритие при пръскане и също така замърсяването на околната среда е взето под внимание и минимизирано, а заедно с това се оптимизират и разходите за препарати за растителна защита.

Обемът на разпръскване с препарата в тази дюзата е разпределен 60% в предната част и 40% в задната. Това дава оптимално напречно разпределение, дори и разстоянието до културата да варира заради склонове, неравности или движение на щангите. Размерът на капчиците в предната част на дюзата е малко по-малък, отколкото в задната част, а броят на капките в струята се увеличава при необходимост и така се гарантира оптимизирано покритие на площта.

 

Другият фокус, който бе поставен на изложението Бата Агро от фирма Универсал и немският производител на дюзи Lechler, бяха дюзите за течен тор. Това е обусловeно от възможностите за оптимизиране на производствените разходи от страна на производтелите при използване на течни торове, тъй като цената на азота в течните торове много често е по-ниска в сравнение с тази в гранулираните. 
 

Винфред Вигман поясни: Именно в това направление ние от Lechler подпомагаме точното и равномерно разпределение на течните торове с повишена производителност чрез плоскопръскащи или специални дюзи за торове. Те гарантират прецизно и уникално прилагане към границите на нивата. Същевременно трябва да отбележим, че течният тор осигурява по-добро третиране на растенията, особено при суша, като директно повлиява на растението за разлика от гранулираните препарати на пазара. Технологията на праволинейно прилагане, която прилага Lechler гарантира и подобрява икономическия резултат от прилагането на течни торове и фермерите могат да бъдат спокойни за резултатът, който постигат.
 

Този продукт се предлага в три варианта - дюзи за прилагане на течен тор почвено, дюзи за прилагане на течен тор по време на вегeтация и системи с капкови маркучи/тръби, които се използват предимно на късен етап от растежа или при лоши атмосферни условия и гарантират най-висока сигурност.
 

Допълнителна информация за пълното портфолио дюзи за пръскачки Lechler можете да получите от официалния импортьор за България Универсал НВГ – Долна Оряховица:

 

www.universal-nvg.bg

Мобилен: 0887227460; 0886834233

Е-mail: office@universal-nvg.bg

 

 

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug