ИНТЕРАГРИ впечатли земеделци с нови машини и атрактивна програма на БАТА Агро 2017

ИНТЕРАГРИ впечатли земеделци с нови машини и атрактивна програма на БАТА Агро 2017
ИНТЕРАГРИ България и тази година не разочарова земеделците, като им представи най-високопроизводителните машини от бъдещето. Единственият официален вносител на марката New Holland впечатли с премиерни модели трактори от сериите T5 Utility, T6, Т8 и комбайните ТС. Заедно с това, на щанда на компанията лидер на пазара на земеделска техника, бяха изложени и модели от серията с най-високопроизводителните сламотръсни комбайни СХ 8 и ненадминатата серия на световните рекордьори, двуроторните гиганти CR.
 
 
За да задоволи напълно нуждите на своите клиенти, от тази година ИНТЕРАГРИ разширява своето портфолио, като ще предлага и строителна техника, с марката New Holland. 
 
„Радваме се, че имахме възможността да представим на Бата Агро 2017 комбинирания багер от New Holland, както и мини челния товарач. От съвсем скоро предлагаме строителна техника на New Holland, за което сме много радостни. Вече има сериозно проявен интерес към машините и се надяваме, че нещата ще продължат така“, разказа пред Трактор.БГ Николай Петков, продуктов мениджър в ИНТЕРАГРИ. 
 
 
Компанията предлага още мини челни товарачи, челни товарачи, както и мини багери от New Holland.
 
Един от основните акценти на щанда на ИНТЕРАГРИ бяха високопродуктивните модели от изцяло новите серии T5 Utility и T6, които запалиха интереса на посетителите с множеството нововъведения.
 
 
“При новата серия T5 Utility има възможност за голям избор от мощности, от скоростни кутии, така че всеки фермер ще може да избере точната машина за неговите нужди. Подобрен е челният товарач, тъй като често тези машини се използват с челния товарач. Има и редица подобрения по трансмисията. Другият акцент е новата 6-та серия, при която основното развитие е, че двигателите са Tier 4B, отговарящи на най-високите изисквания за вредните емисии, работят без DPF филтри, които са много скъпи и човек трябва постоянно да мисли кога да ги смени“, обясни Николай Петков.
 
 
Новите Т6 продължават традицията на бранда да предлага на земеделците многофункционални машини, с изключително високо представяне и минимални експлоатационни разходи. Те съчетават последните иновации в индустрията, за да повишат производителността в условия на върхов комфорт. Заслужено допълнение към всичко това са и ненадмината видимост, водещата в класа маневреност и повишената мощност.
 
 
На особен интерес от страна на фермерите се радваха и моделите от четирите серии комбайни на New Holland, които изцяло покриват изискванията на всяко стопанство с европейско качество и ненадмината производителност. Повече за машините разказа Александър Янков, продуктов мениджър в ИНТЕРАГРИ.
 
„Тази година на БАТА Агро отново сме изложили четири модела комбайни, които покриват цялата гама комбайни на New Holland. Акцентът тази година при комбайните е най-новият ни модел от серията TC 5.90. Машината отговаря на най-високите стандарти за екология, а именно двигателите са Tier 4B. Отново както всички двигатели от цялата серия са произведени от FTP. Тези двигатели дишат само чист въздух – няма DPF филтри, нито EGR клапани, които ви спестяват изключително много разходи за сервизиране“.
 
 
New Holland TC 5.90 е екипиран с изключително интелигентни системи. Първата от тях е самонивелиращата се система, при която комбайнът запазва напълно очистващия си капацитет дори и при 20% странични наклони. Системата Opti-Fan, с която машината сама регулира оборотите на вентилатора си. Освен това машината е оборудвана със секционни контри, които улесняват значително работата на полето и за 20 минути може да бъде преминато от култура в култура. 
 
Другият интересен модел е от серията CX 6000, който представлява шест сламотръсен комбайн. Моделът е с опцията роторен сепаратор, който повишава с 20% неговата производителност. Машината отново е оборудвана с интелигентните системи на New Holland – Smart Sieve и Opti-Fan. 
 
„Интересното тук е при системата с роторен сепаратор, е че допълнително може да направите и много фина настройка със системата Multi-Fresh на контрите. Имате контри на овършаващия барабан, както и на роторния сепаратор. По този начин изключително точно и прецизно може да регулирате овършаването на вашата култура“, обясни още Александър Янков.
 
 
Друг атрактивен модел е CX 8.90, който освен редицата опции, които предлага, може да бъде оборудван и с наградената с  приза „Машина на годината“ системата Everest, която се явява ценен помощник за работа в трудни терени.
 
„Другата машина, която сме изложили е най-големият ни сламотръсен комбайн CX 8.90. Това е най-мощният сламотръсен комбайн в цялата ни серия, с 490 к.с. В момента на пазара няма аналог на тази машина. Отново е оборудвана с 4 барабанно овършаваща система. Важно е да отбележим, че машината е екипирана с най-големият овършаващ барабан в сегмента, именно 750 мм“, разказа продуктовият мениджър в ИНТЕРАГРИ.
 
На щанда на ИНТЕРАГРИ бяха представени и първите сред комбайните. Под прожекторите беше изложен модел от серията световни рекордьори на New Holland – комбайните от ново поколение CR. Какво се крие зад успеха на най-високопроизводителните комбайни в света разказа Александър Янков: 
 
„Това е патентована двуроторна технология, само и единствено от New Holland. Системата Twin Rotor е носител на световния рекорд на Гинес. Нашата най-голяма машина е моделът CR 10.90 е носител на световния рекорд на Гинес, а именно овърша 800 тона за 8 часа. От скоро по-малкият й брат CR 8.90 е носител и на рекорд за най-висока производителност за соя“.
 
 
Един от основните плюсове на двуроторната технология, в сравнение с хибридната система е това, че загубите от начупване на зърното са много по-малки. Според независимото изследване на DLG, Германия, двуроторните машини на NEW HOLLAND имат нищожни загуби от 0,1%, което на годишна база, в зависимост от добивите и полетата, които има съответния стопанин, може да му спести до 25 до 30 хил. евро.
 
ИНТЕРАГРИ като лидер на пазара разбира нуждата от бърза и адекватна реакция. Компанията разполага с голям брой сервизни специалисти, покриващи цяла България, както и поддръжка на склад на най-масовите резервни части. 
 
„Стратегията ни е да обслужваме качествено своите клиенти, както с предлагане на богата гама от машини, така и след продажбеното обслужване. ИНТЕРАГРИ като официален вносител може да предложи всички тези неща на клиентите си“.
 
Повече информация можете да получите от официалния вносител на NEW HOLLAND за България, фирма ИНТЕРАГРИ на телефон 0700 46 666.
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!