Инвестирайте в бъдещето с решения за напояване от Reinke

Ником ЛТ стана официалният представител на бранда за България

Инвестирайте в бъдещето с решения за напояване от Reinke

Надеждни. Издръжливи. Прецизни. Иновативни. 

 

Това са напоителните системи на Reinke - лидер в прецизното напояване. 

 

Прецизните решения на компанията вече могат да бъдат открити и на българския пазар, благодарение на Ником ЛТ - официалният представител на бранда за България.

 

 

"Ние като фирма добре осъзнаваме нуждите на нашите партньори и клиенти. Осъзнаваме нуждата от напоителни системи на нашите терени, проблемите, които се очакват и т.н. Това е един нов сектор за нас, в който ние се опитваме доста стремглаво да навлезем. Да предвидим нуждите на нашите клиенти и да можем да изпълним техните желания по най-правилния начин. 



С такъв мащабен партньор зад гърба си, ние можем да достигнем до всеки един клиент и да отговорим на всяка една негова нужда", категоричен е Любомир Иванов, изпълнителен директор на Ником ЛТ.

 

Инвестирайте умно в бъдещето. Изберете Reinke.

 

"Reinke е лидер на пазара когато става дума за напояване и иновации. Компанията е основана през 1954 г. А през 1968 г. представихме първата в света напълно реверсивна централно въртяща се машина с електрическо задвижване. Става дума за нашият първи пивот - Electrogator , който използва взаимозаменяеми тръбни компоненти.

 

Оттогава ние се развиваме чрез иновации и в момента работим в над 40 страни по света чрез стотици дилъри, както и с нашия партньор Ником ЛТ тук в България", каза Митч Крепс, директор продажби – Централна/Източна Европа и Централна Азия в Reinke.

 

Именно благодарение на своя дългогодишен опит, Reinke предлага голям набор от пръскачки с възможност за персонализиране, които да отговарят на уникалните нужди на всяка култура и стопанство. Но това не е всичко.

 

 

"Напояването спестява време, пести труд, защото с много малки изключения не се налага да излизате на полето и да местите системата. Тя работи самостоятелно. Можете да я управлявате от мобилния си телефон или от компютъра във вашия офис. 

 

Нещо друго интересно - тя използва само толкова енергия, колкото е необходима, за да работи системата, да бъде електрически задвижвана и всъщност това е най-ефективната напоителна система в света, по отношение на количеството използвана вода", добави експертът.

 

Ако инвестирането в напоителна система можеше да се опише с една дума, тя щеше да бъде “печалба”, категоричен е Митч Крепс.

 

"Определено инвестирането в напояване гарантира доходност. Освен това то е бъдещето. 

 

Бих казал, че Reinke имат предимство пред останалите компании, най-вече заради нашите дилъри. Ние не бихме успели без нашите търговци, като Ником ЛТ тук в България, защото нека си признаем - те са експертите на пазара. Те са тези, които познават клиентите. Те са тези, на които клиентите се доверяват. 

 

Разбира се, ние се отличаваме и по отношение на самите машини. Reinke е разпознаваем бранд със своите иновации от далечното минало, които продължават да се прилагат и днес. А това е показателно", каза още Митч Крепс.

 

Системите на Reinke са подходящи за всички - от стопанства с големина 50 дка до големи площи от над 30 000 дка. 

 

И тук не говорим само за зърнопроизводство. Системите се доказани и работят успешно в зеленчукопроизводството, поливане на площи с люцерна, дори и за етерично-маслени култури. За всички тях компанията има индивидуално работещо решение.

 

Другият голям плюс е, че няма проблем системите да са целогодишно на полето.

 

Може би най-големият въпрос при покупката на напоителна система е, за какъв период от време инвестицията в машината би се изплатила на фермера? Отговор дава Митч Крепс.

 

"Възвращаемост на инвестицията може да варира. Имаме примери от Хърватия, където в разговори с наши клиенти, те споделят, че инвестицията в машината им се е изплатила за една година. 

 

Този фермер обаче вече имаше изградена инфраструктура, помпена станция и всичко останало. Примерите от всички 40 държави, в които работим обаче показват, че възвращаемостта на цялостната инвестиция при проект започнат от нулата, е от 3 до 6 години", сподели Митч Крепс.

 

 

Екипът на Ником ЛТ вече премина редица обучения и е готов да доставя прецизните решения директно до полето.

 

"Избрахме Ником ЛТ за наш партньор в България, защото това е компания с отлична репутация. Те са изключително солидна фирма с дългогодишна история на българския пазар в бизнеса със селскостопанска техника. А всички са наясно, че бизнесът със земеделско оборудване и този с напояване вървят ръка за ръка. Но и нещо повече - те са добри хора. А това никога не трябва да се подценява.

 

Накрая бих посъветвал българските фермери да не спират да развиват стопанствата си, но по умен и печеливш начин. Нещо, с което ние от Reinke и нашия партньор Ником ЛТ, можем да ви помогнем", заключи Митч Крепс.


Повече информация за напоителните системи Reinke, предлагани от Ником ЛТ, можете да получите на място в базата в град Велико Търново или на сайта на компанията www.Nikom-LT.com